![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 1 Dołączył: 4.08.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hej wiec jest tak - na swojej stronie mam index.html i podstrona.php . w indexie mam link ( <a href....) do podstrony. Jednak uzycie a href'a w dokumencie php konczy sie errorem. Tak wiec jak wygladaja odsylacze w dokumencie php? Googlowalem i znalazlem jedynie jakas opcje include, jednak jak ja wyprobowalem to ona mnie nie odeslala, a wwaliła mi index do podstrony... Tak wiec jak wyglada odsylacz w php?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie do konca rozumiem. Chodzi Ci o zwykly link do podstrona.php ? <a href="podstrona.php">Podstrona</a> (poza znacznikami php bo to html jest...)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 1 Dołączył: 4.08.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak, dokladnie chodzi mi o link, ktory przeniesie mnie z podstrona.php do index.html
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra rada ... zanim zaczniesz ogarniac php, zapoznaj sie z podstawami html. Tak jak napisalem wyzej...
|
|
|
![]()
|
|
Okej, czytalem wczesniej o html, ale dobra, pewnie cos zle robie, czy wlasciwe wrzucenie linka w php wyglada tak?
<html> <?php jakis kod w php <a href="index.html">wroc</a> ?> </html> ? |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Dzieki wielkie, temat do zamkniecia
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 01:16 |