![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2002 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego żadnej strony z tego forum nie da się zapisać do przeglądania off-line? Jestem niestety modemowcem i chcę sobie zapisywać strony i przeglądać po rozłączeniu z internetem. A tutaj przy zapisywaniu strony wyskakują błędy, że się nie da.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Ten post powinien byc raczej w dziale Opinie
2. Jezeli czujesz straszna potrzebe zapisania czegos z tego forum, zrob tak: Wyswietl przez IE on-line jakis topik, czy post Ekspolatorem otworz katalog: c:windowtemporary internet files znajdz plik "viewtopic" i przeciagnij go do jakiegos katalogu np na pulpit ![]() Jak chcesz zapisan nastepny topik, to znow otworz go przez IE, i przeciagnij plik "viewtopic" na pulpit itd ![]() Meczace, ale dziala ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 1. Ten post powinien byc raczej w dziale Opinie
2. Jezeli czujesz straszna potrzebe zapisania czegos z tego forum, zrob tak: Wyswietl przez IE on-line jakis topik, czy post Ekspolatorem otworz katalog: c:windowtemporary internet files znajdz plik "viewtopic" i przeciagnij go do jakiegos katalogu np na pulpit ![]() Jak chcesz zapisan nastepny topik, to znow otworz go przez IE, i przeciagnij plik "viewtopic" na pulpit itd ![]() Meczace, ale dziala ![]() to juz chyba prosciej "View source" i zapisac gdzies albo teleportem jakims |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
steru napisal:
Cytat albo teleportem jakims
hmmm, teleportem to ci nic nie pojdzie, zreszta sprobuj sam... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat hmmm, teleportem to ci nic nie pojdzie, zreszta sprobuj sam...
Ja bym o tego teleporta zapytal Spoka lub kapitana Kirka ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ja bym o tego teleporta zapytal Spoka lub kapitana Kirka Mają przestarzały sprzęt. Ja bym radził zasięgnąć pomocy u Picarda lub Data'y, a jeszcze lepiej kogoś z załogi Voyagera (Belana Tores dobrze zna się na rzeczy) :wink:
![]() -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2002 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbowałem ściagnąć programem Offline Explorer i się ściąga. Teraz będę mógł spokojnie poczytać sobie wszystko.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja sobie sciagnalem teleportem i dziala bezproblemowo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem najlepszym programem tego typu jest WinHTTrack Website Copier, ale to już kwestia gustu.
-------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
Najlepszy jest Offline Explorer :-)
Sam go tłumaczyłem Michał |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:08 |