Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Proszę o ocene szablonu graficznego do katalogu firm
edios

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (20%)
X----

Do oceny podsyłam link layout, który ma zostać wdrożony jako portal z katalogiem prawników, detektywów, adwokatów i wszelkiej maści firm związanych z prawem i sądownictwem.

Portal ten będzie rozszerzeniem serwisu max10.pl(ranking najlepszych lokali gastronomicznych), ten będzie prezentował najlepszych prawników.

Proszę o ocenę strony głównej, jej czytelności i użyteczności. co według was do zmiany ?

Bezpośredni adres do grafiki : http://www.edios.pl/prawnicy2.jpg

Go to the top of the page
+Quote Post
Korab

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cześć!
Moja uwaga - mogłoby być bardziej zróżnicowane kolorystycznie, w pewnym momencie nadmiar informacji podanych w takich samych opakowaniach zaczyna przytłaczać. Poza tym - bardzo profesjonalny design, szacunek.
+Quote Post
binprogrammer

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Piękny! Tylko jakiś standardowy trochę, poważny musi być, ale będą oczy bolały przy wielu ofertach do oglądania.

Jak patrzę na layout to tylko widzę stronę na gov.pl :| A takto fajna 9/10
+Quote Post
ShadowD

-----

Za szaro, ten niebieski nie przełamuje monotonii panującej wszędobylsko! ;] Jak zjadę tak by nie wiedzieć wyszukiwarki to pierwsze skojarzenie jakie mam to takie szare najtańsze gazety, a strony www mają tą przewagą że nie są drukowane i nie trzeba oszczędzać na kolorach. Postaraj się ją jakoś ożywić, w takiej postaci mi się po prostu nie podoba jest wręcz nijaka...

Ps. Jeszcze jak na tle naszego forum jakoś wygląda to odpalenie jej w nowym oknie pogrąża ją w szarości...

Ten post edytował ShadowD 7.08.2012, 11:43:55

--------------------
Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube

Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince
+Quote Post
Shido

-----

Nie ma Łodzi w "Szukaj prawników w mieście" tongue.gif

Na poważnie, fajnie wygląda, to ułożenie boxów "na cegiełki" z jednej strony wygląda fajnie, ale mam przez to mam takie wrażenie, jakby na siłę chciało się przez to upchnąć jak najwięcej informacji na jak najmniejszej przestrzeni.
W ogólnym rozrachunku wygląda dobrze.

--------------------
Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
+Quote Post
edios

Ostrzeżenie: (20%)
X----

Zmieniliśmy trochę z sugestiami ta kolorystykę na bardziej typową dla środowiska prawniczego, i trochę pozmienialiśmy wyróżniając niektóre nagłowki a niektóre nie. Mamy nadzieję, że teraz projekt wygląda bardziej żywo sami zobaczcie poniżej :

P.S bardzo dziękujemy za sugestie i pomoc, chcemy się jakoś odwdzięczyć za poświęcony czas na napisanie opinii i przydatne sugestie dlatego każdy z osób, która miała jakieś sugestie gdyby była zainteresowana oferowanymi przez nas skryptami PHP otrzyma znizkę -50zł. Proszę przy kontakcie z naszą firmą podać swój nick z forum.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:32