![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2012 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Do oceny podsyłam link layout, który ma zostać wdrożony jako portal z katalogiem prawników, detektywów, adwokatów i wszelkiej maści firm związanych z prawem i sądownictwem.
Portal ten będzie rozszerzeniem serwisu max10.pl(ranking najlepszych lokali gastronomicznych), ten będzie prezentował najlepszych prawników. Proszę o ocenę strony głównej, jej czytelności i użyteczności. co według was do zmiany ? Bezpośredni adres do grafiki : http://www.edios.pl/prawnicy2.jpg ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 202 Pomógł: 36 Dołączył: 10.06.2011 Skąd: Dokąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Moja uwaga - mogłoby być bardziej zróżnicowane kolorystycznie, w pewnym momencie nadmiar informacji podanych w takich samych opakowaniach zaczyna przytłaczać. Poza tym - bardzo profesjonalny design, szacunek. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Piękny! Tylko jakiś standardowy trochę, poważny musi być, ale będą oczy bolały przy wielu ofertach do oglądania.
Jak patrzę na layout to tylko widzę stronę na gov.pl :| A takto fajna 9/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za szaro, ten niebieski nie przełamuje monotonii panującej wszędobylsko! ;] Jak zjadę tak by nie wiedzieć wyszukiwarki to pierwsze skojarzenie jakie mam to takie szare najtańsze gazety, a strony www mają tą przewagą że nie są drukowane i nie trzeba oszczędzać na kolorach. Postaraj się ją jakoś ożywić, w takiej postaci mi się po prostu nie podoba jest wręcz nijaka...
Ps. Jeszcze jak na tle naszego forum jakoś wygląda to odpalenie jej w nowym oknie pogrąża ją w szarości... Ten post edytował ShadowD 7.08.2012, 11:43:55 -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 22 Dołączył: 22.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma Łodzi w "Szukaj prawników w mieście"
![]() Na poważnie, fajnie wygląda, to ułożenie boxów "na cegiełki" z jednej strony wygląda fajnie, ale mam przez to mam takie wrażenie, jakby na siłę chciało się przez to upchnąć jak najwięcej informacji na jak najmniejszej przestrzeni. W ogólnym rozrachunku wygląda dobrze. -------------------- Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2012 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Zmieniliśmy trochę z sugestiami ta kolorystykę na bardziej typową dla środowiska prawniczego, i trochę pozmienialiśmy wyróżniając niektóre nagłowki a niektóre nie. Mamy nadzieję, że teraz projekt wygląda bardziej żywo sami zobaczcie poniżej :
![]() P.S bardzo dziękujemy za sugestie i pomoc, chcemy się jakoś odwdzięczyć za poświęcony czas na napisanie opinii i przydatne sugestie dlatego każdy z osób, która miała jakieś sugestie gdyby była zainteresowana oferowanymi przez nas skryptami PHP otrzyma znizkę -50zł. Proszę przy kontakcie z naszą firmą podać swój nick z forum. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:32 |