![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie. Mam taki którki skrypt:
i mój problem polega na tym, że nie wiem jak zrobić aby była gładka animacja pokazywania tego. Próbowałem na różne sposoby w następną funkcje po kropce dalej i przed i nic nie działa :/ Pomoże ktoś? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 8 Dołączył: 23.09.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Możesz to zamknąć w DIV którego opacity dasz na 0 a później stopniowo zwiększał do pełnego pokazania.
zobacz tu: www.pamacom.com.pl Oczywiście chodzi o obrazy po lewej. Jeśli chcesz żeby się wysuwało od góry np. to to samo możesz zrobić z wysokością zamiast opacity. Do końca nie sprecyzowałeś problemu... Ten post edytował grabek93 3.08.2012, 13:31:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra z tym sobie poradziłem jednak wystarczyło zrobić tak:
teraz pytanie jak zrobić żeby to było raz wczytane przy załadowaniu się strony a później reagowało na przycisk. Dobra osiągnąłem animacje takją jaką chciałem. Teraz trochę inne pytanie. Skrypt wygląda tak:
A potrzebuje żeby zamiast zmiennej przekazywanej przez get do pliku content.php liczba zmieniała się automatycznie o 1 w górę za każdym kliknięciem. Jak to zrobić ? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Dobra coś tam sobie wymyśliłem. Wszystko działa tak jak chciałem tylko jak mam przycisk od wracania to i tak dodaje mi a ma odejmować jeden. Kod:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 08:44 |