![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No siema. Ostatnio pracuje nad skryptem dodającym pare gówienek na stronę. Bardzo zależy mi, aby można było wysyłać zdjątka na serwer i odrazu, żeby pojawiała się ścieżka do dodanego zdjątka. Pomógłby ktoś?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 2 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Warszawa Grochów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałem, ale poniżej masz skrypty, który wypisze Ci ścieżki do wszystkich plików w katalogu:
Jeśli nie chcesz żeby pokazywały Ci się pozycje "." i "..", usuń wszystkie komentarze. I nie zapomnij o tym, że jak piszesz nazwę katalogu, to pisz dwa ukośniki, bo wtedy nie będzie problemu. -------------------- Zaprzyjaźniam się z Magento - www.heliantus.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(rolling_stone @ 2004-08-23 16:53:37) I nie zapomnij o tym, że jak piszesz nazwę katalogu, to pisz dwa ukośniki, bo wtedy nie będzie problemu. Na większości serwerów nazwy kat. poprzedza sie /, a nie \. Co do uploadu plików, to na stronie głównej php.pl w dziale artykuły jest na ten temat tekst. -------------------- Nigdy nie kłóć się z głupim, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 2 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Warszawa Grochów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oki. racja
-------------------- Zaprzyjaźniam się z Magento - www.heliantus.com.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 11:13 |