![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2004 Skąd: Jastrzębie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona:
www.nj.pl/~euu/eu7 Prezentacja prac Niedoszly projekt: www.nj.pl/~euu/piwnica/home.htm Zielony obrazek - menu Kartki na lodowce - projekty obecne Kartki przy lodowce (na ziemi) - projekty zakonczone Tapety: www.nj.pl/~euu/desk/Adas.gif www.nj.pl/~euu/desk/tapeta.gif www.nj.pl/~euu/desk/eu7.png -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ocena:
4/10 Niby mi sie podoba ale można by bylo go dopracowac. -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Działalno¶ci± webdesignersk± zajmuję się już chyba 2 lata. eh, n/c ![]() mi się niestety nie podoba, kolory nawet ze sobą nie współpracują Ocena: 3/10 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2004 Skąd: Jastrzębie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale prosze o ocene wszystkiego. Strona nie jest najlepsza, wiem, ale moze reszta komus sie spodoba.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym pierwszym efekty mogą być, ale niedopasowane kolory, mało rozbudowana i raczej nie wychodzi poza przeciętną. 5/10, a z tym drugim, niedoszłym to obrazek jest trochę przebajerowany. Nie chodzi mi tutaj o grafikę, bo ta jest dobra, ale jakby tło było jaśniejsze i bez tej żarówki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:31 |