![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Jestem poczatkujacy jesli chodzi o php i mam pewien problem. Otoz, chcialbym napisac skrypt, ktory pobiera linki z pliku txt i sprawdza czy istnieja (Zarowno lokalnie jak i na zewnetrznych url). Aktualnie skrypt jest mi potrzebny zeby sprawdzic 500 linkow roznego typu. Sporo grzebalem po necie i jak na razie udalo mi sie stworzyc cos takiego:
Probowalem juz kilku rozwiazan, jednak ciagle cos robie zle, bo tylko ostatni link sprawdza poprawnie, a wszystie wczesniejsze definiuje jako nie aktywne. Bede wdzieczny za jakakolwiek pomoc Pokaze o co dokladnie mi chodzi bo udalo mi sie osiagnac czesciowo to co chce:
Wpisuje dowolny adres, czy to na localhost, czy na serwerze ftp i sprawdzanie dziala. Cos sie wysypuje przy wczytywaniu z pliku txt. Interesuje mnie takze opcja zebym mogl wkleic te linki na stronce bez tworzenia i zalaczania pliku txt. Jak juz wspomnialem, zaczynam z php takze pewnie robie jakis podstawowy blad ;/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:12 |