![]() |
![]() |
-immortallch- |
![]()
|
Goście ![]() |
XMLReader otwiera tylko pierwszy plik, nie chce otwierać kolejnych. Dlaczego? Z góry dziękuję za podpowiedź |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Coś w logach serwera/etc?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
-immortallch- |
![]()
|
Goście ![]() |
Warning: XMLReader::open() [xmlreader.open]: Unable to open source data in /var/www/pomoc/epg2.php on line 35
Nie otworzone epg2.xml Niestety nie mam więcej informacji Wersja PHP: 5.3.3-7+squeeze13 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A co zwraca is_readable na ten plik?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
-immortallch- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dla pierwszego wczytanego pliku zwraca 1, dla kolejnych 0. Dlaczego nie można ich odczytywać? Pliki mają chmod 777, więc powinna być możliwość ich otwierania
|
|
|
![]()
|
|
Na innym serwerze jest to samo?
|
|
-immortallch- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nie mam możliwości sprawdzenia na innym serwerze
![]() |
|
|
![]()
|
|
A maszyna wirtualna?
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
-immortallch- |
![]()
|
Goście ![]() |
W katalogu test mam 2 pliki: xml1.xml o chmod 644 i xml3.xml o chmod 777. Po wywołaniu filesInDir funkcja sprawdz zwraca chmod 777 dla obu plików, a funkcja czytaj() ich nie czyta Bez wywołania filesInDir i wpisaniu ręcznie lokalizacji pliku funkcja sprawdz zwraca odpowiednio chmod 644 i 777 (czyli prawidłowo), a funkcja czytaj() czyta oba pliki. Dlaczego ? Błędy poniżej filesInDir:
Bez filesInDir:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 590 Pomógł: 107 Dołączył: 25.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytaj komunikaty o błędach. Ze zrozumieniem.
Masz jakiś błąd w pliku, który zacytowałeś. Problem jest taki, że błąd jest w linii 88, a zacytowałeś tylko 72 linie. Chyba nie będziemy w stanie Ci pomóc ![]() |
|
|
-immortallch- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mój błąd, skasowałem niepotrzebne funkcje, które są napisane, ale ich nie używam . Błąd jest w linii 55, nie w 88
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 20:03 |