![]() |
![]() |
-Pytam- |
![]()
|
Goście ![]() |
Chciałbym zamienić poniższy kod, jednak pojawią się błąd i nie chce zamienić znaku =
Chciałbym uzyskać wynik Cytat for($i = 1; $i <= 2; ++$i): a otrzymuje Cytat {for:$i = 1; $i I nie wiem dlaczego. Funkcja html5_tags to po prostu zwracany ciąg tagów, tak jak jest to w manualu, gdy ją usunę, wszytko jest ok. |
|
|
![]() |
-Pytam- |
![]()
|
Goście ![]() |
Już nie ważne. Po prostu jakiś kretyn wymyślił <= jako skrócone echo...
|
|
|
-Pytam- |
![]()
|
Goście ![]() |
Czy jest też możliwość zamiany tego
Cytat \$\=\/\;\-\<\>\+\_ w pregach na jakiś odpowiednik, tak jak [:space:] ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Pytanie pierwsze: po co pisać kolejny system szablonów?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
-Pytam- |
![]()
|
Goście ![]() |
Bo mogę. Poza tym to nie służy systemowi szablonów a grze.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Dlaczego nie napiszesz swojego Windowsa albo Linuksa? Przecież też możesz.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
-Pytam- |
![]()
|
Goście ![]() |
A potrafisz czytać ze zrozumieniem? To nie jest system szablonów.
|
|
|
![]()
|
|
Tak, czytam ze zrozumieniem.
I dokładnie te same zadania realizują istniejące systemy szablonów. Przekonaj mnie, że jest sens pisania tego od zera. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:12 |