![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam takie pytanie, czego dodawanie bardzo obszernego działu (artykułu) via formularz nie działa? A jak dodaje spod phpmyadmina dziala? czyzby wysiadala tablica $_POST odpowiadająca za ten artykuł? czy moze to ja gdzieś popełniłem błąd? -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(shpyo @ 2004-08-22 11:41:41) ...czyzby wysiadala tablica $_POST odpowiadająca za ten artykuł?... ![]() Pokaz jakis kawalek kodu... -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tablica $_POST nie wysiada (domyślnie maksymalny jej rozmiar to 2MB). Poza tym phpMyAdmin też z niej korzysta. Musisz mieć coś nie tak w kodzie.
Ten post edytował Jojo 22.08.2004, 17:08:41 -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
okazalo sie ze wszystko siadalo przez " ' " (apostrofy)
wiec sie go/ich wyzbylem (za pomoca php ofkoz) Ten post edytował shpyo 22.08.2004, 18:31:39 -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:50 |