![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam zapytanie czy istnieją takie firmy cos al'a komis np z komórkami, że ide daje im telefon oni mi dawaja 100-150 zł mniej niż później go sprzedaja. Tylko chodzi mi, że taki komis by skupował portale/ fora internetowe? Bo potrzebuje na szybko sprzedać dwa portale internetowe stojące na pierwszym miejscu w google. Prosze o szybką odpowiedź
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej nie, choć głowy nie dam. Zresztą w IT chyba coś takiego nie przejdzie.
Jest pełno serwisów w których możesz dać ogłoszenie i może będziesz miał szczęście. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na serwisach aukcyjnych cięzko sprzedać, możesz powiedzieć w jaki sposób sie wycenia serwis? bo według wyceniarki serwis warty jest 15 tys. według drugiej wyceniarki 11tys
Ten post edytował raf30al 23.07.2012, 13:26:36 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyceniarki? Nie ma czegoś takiego, to kit.
Cena serwisu zależna jest od kilku rzeczy, jakości kodu, wyglądu, ilości UU dzień/miesiąc, pagerank itd. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Page rank jest 5 drugi serwis 4 około 1000uu dziennie pierwsze miejsce w google. zarabiający serwis
można zerknąć www.szabloniki.com i www.avatary.szabloniki.com |
|
|
![]()
|
|
A gdzie masz te pierwsze miejsce w google bo jakoś nie widzę po wpisaniu "szablony"
![]() -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
szablony za sms/ oraz drugie miejsce darmowe szablony
drugi portal pod frazami avatary lub awatary |
|
|
![]()
|
|
Nie znam się na tym aż tak, ale nie sądzę aby PR5 (i czy nie jest farbowany), system opary o php-f był warty więcej niż 3k. 1k UU to nie tak dużo, tym bardziej że potencjał znikomy.
Ten post edytował !*! 23.07.2012, 13:49:15 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takie serwisy nie są zazwyczaj wiele warte. W serwisie wycenia się głównie treść, markę i branżę - bo od tego zależą zyski. Te serwisy zakładam, że nie mają unikatowej treści, branża raczej sztampowo - nie wiem jak z marką/odwiedzalnością na tle konkurencji. Ogólnie można myślę założyć, że ktoś da Ci roczny zysk (udokumentowany) za taki portal - taka standardowa wycena. Sam sobie odpowiedz ile to jest bo wiesz najlepiej.
|
|
|
![]()
|
|
1k unikalnych userów to nie tak dużo? portal jest pozycjonowany ręcznie, ma juz prawie 7 lat drugi portal na autorskim systemie.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat 1k unikalnych userów to nie tak dużo? portal jest pozycjonowany ręcznie, ma juz prawie 7 lat drugi portal na autorskim systemie. Nie bardzo. Choć na start dobre i to, jakby znalazł się ktoś kto by miał pomysł. PR5 przez 7 lat? Ten post edytował !*! 23.07.2012, 13:56:30 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
moze i nawet juz jest 6, ale jak wiadomo pr odświeżany jest bardzoooo żadko przez google..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Jakie masz średnie miesięczne przychody? (jeśli jakieś)
2. Jak wyglądają statystyki odwiedzin? -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
srednia z sms 200-300 zł i reklamy to z 2/3 sprzeddam po 120 zł
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:43 |