![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2004 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.cooking.pl
(php od podstaw pisane...) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- ten obrazek na poczatku... mozna miec inne skojarzenia, np. wywrocony kosz
![]() - pasek postepu... brak pustej przestrzeni pod nim i tak dziwnie to troche wyglada przez to - kod... czytaj www.w3.org - niektore obrazki IMHO nie przypadly mi do gustu, poprostu mi sie nie podobaja - logo, nad tym mozna by zdecydowanie popracowac = gorne menu to styl wp.pl :] hyh ![]() = hm, sprobuj zobaczyc jak to bedzie wygladac gdy inputy do logowania beda odrazu na stronie glownej, a nie specjalna strona by sie moc zalogowac ![]() ocena: 7-/10 (najbardziej mi sie podoba menu po lewej, styl wypisywania tresci; najmniej to menu w stylu wp.pl oraz sama gora) jeszcze cos... ten napis - Strona X z Y ... ma wieksza czionke od reszty, dziwnie to wyglada jak poprawisz kilka rzeczy to bedzie cool -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
a ja 10/10
wszystkoe ladnie sie komponuje 10 pkt za tematyke 10 pkt za strone ktora przyciaga zwrok (jedna z niewielu stron ocenianych na forum przy ktorej spedzilem wiecej czasu niz 5 minut) mam jedna uwage nic (z grafiki) nie mowi ze chodzi o eksperymenty kuliniarne ... ogolnie fajna tresci wiele ... -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 452 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ładna, schludna, profesjonalna robota, wszystko przejrzyste, kolorystyka koi oczy.
9+/10 -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2004 Skąd: Jastrzębie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba sie nie wylamie... Ladna, tylko ja byl to wszystko jakos delikatnie poodzielal. Ekstra ten skrypt z progressbarem. Masz moze oryginal gdzies na twardym? Jak tak to linknij mi go.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2004 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ta, pewnie...
http://cooking.pl/progressbar/progressbar.js http://cooking.pl/load.gif w html'u linkujesz: <script language=javascript src="progressbar/progressbar.js"></SCRIPT> |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: New Jersey Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
grafa na tym portalu kojarzy mi sie raczej z portalem o kawie a nie o jedzeniu... pod Firefoxem te gorne menu : mozna by dodac troche przestrzeni miedzy liniami linkow... bo to takie troche ciasne...
-------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Woow, chłopcze! Według mnie odlot! Strona z ładowaniem akurat w temacie, obrazki ładne i dobrze dopasowane, kolory ze sobą współgrają... 10/10
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:53 |