![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chcę napisać skrypt który wczytuje jeden filmik za drugim za pomocą jw playera
zrobiłem na chwile obecną tyle i fajnie wczytuje ale nie da się skonfigurować wymiarów plus nie mam pomysłu jak to zrobić żeby przeładowalo odrazu po filmie a film b. Proszę o pomoc z określeniem parametrów takich jak rozmiar odtwacza. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Poczytaj API.
Znajdź event w rodzaju "onFinish", załóż lisiner który zrobi "open()" nastepnego filmu. Na pewno jest też opcja playlisty. Ten post edytował wNogachSpisz 22.07.2012, 13:07:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra co do wyglądu itp sobie zrobiłem teraz chciałem aby przeskakiwał sobie odtwarzacz gdy wczyta się fim a to wczytuje następnie film b. Niestety znalazłem tylko coś takiego i zasadniczo nic z tego nie rozumiem... link
dobra udało mi się częściowo
dwa błędy a) po wczytaniu filmu a niepotrzebnie pokazuje przez 1 sekunde menu ![]() żadnej mądrej głowy dziś nie uracze ? oO podbijam bo znikąd pomocy Ten post edytował Sasuke Uchiha 22.07.2012, 14:23:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 17:18 |