![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Dopiero zaczynam robic cokolwiek w php i mam maly problem chcialem na poczatek zrobic cos na sposob wysylania maila przez formularz ale stanalem w miejscu <?php $adres = "adres" ?> <center><font size=3 color=black><b>Wyślij e-mail</b></font> <BR><BR> Wprowadź tekst maila :<BR><BR> <form action="mailto:print( "$adres" )" method="post"> <textarea cols="40" rows="6" name="tresc"></textarea><BR> adres e-mail: <input type="text" name="adres"><BR> <BR> <input type="submit" name="wyslij" value="Wyślij e-mail"> </form> Chodzi mi o to ze nie wiem jak zrobic aby w form action mailto: wyswietlil sie adres wpisany w okienku nizej . Prosze o pomoc. Pozd Adam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <?php
$adres = "adres" ?> <center><font size=3 color=black><b>Wyślij e-mail</b></font> <BR><BR> Wprowadź tekst maila :<BR><BR> <form action="mailto:<?php echo $adres; ?>" method="post"> <textarea cols="40" rows="6" name="tresc"></textarea><BR> adres e-mail: <input type="text" name="adres"><BR> <BR> <input type="submit" name="wyslij" value="Wyślij e-mail"> </form> -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz także zainteresować się tym. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 03:19 |