![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 9 Dołączył: 9.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę zrobić odświeżanie diva przez kliknięcie na link
aktualnie mam taki kod
i do tego taki js
powyższe rozwija i zwija listę z ikonami, które mają obok siebie inputa typu radio chcę do tego dorobić przeładowanie listy tych obrazków powyżej tego jest reszta formularza i chodzi o to, że ktoś wypełni już cały formularz powyżej i chce wybrać ikonę, a okazało się, że jej jeszcze nie wysłał na serwer otwiera więc w nowej karcie formularz wysyłający plik i pasowałoby pozwolić mu przeładować samą listę plików, żeby nie stracił tego co już wypełnił lista tych ikon jest generowana przez php, który wyświetla określone pliki z folderu z góry dzięki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 3 Dołączył: 22.04.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie rozumiem...
- ktoś wypełnia formularz, w którym jest "radio" z możliwością wyboru ikony - dalej nie wiem o co Ci chodzi... -------------------- Prywatny blog -> cupial.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 9 Dołączył: 9.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wypełnia formularz i chce wybrać ikonę
okazuje się ze zapomniał jej wcześniej wgrać więc otwiera w nowej karcie w przeglądarce link do wysyłania ikon wysyła i w karcie z wypełnionym formularzem klika 'odśwież ikony' i przeładowuje mu się lista ikon i ma już, tą którą przed chwilą wysłał i może zapisać formularz w bazie mnie chodzi tylko o przeładowanie listy tych ikon znalazłem w sieci przeładowanie listy ale co określony czas ale mnie nie o to chodzi bo chcę przeładowania po kliknięciu w link |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.w3schools.com/ajax/tryit.asp?fi...e=tryajax_first zerknij w kod i użyj.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Podziękował
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:38 |