![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 2.07.2012 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam napisałem sobie taki skrypt:
niby wszystko ok, lecz po wpisaniu dobrej odp. (ptaszek) nic się nie dzieje |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poza tym, weź form na dół(?) ![]() Jest też błąd
Ten post edytował !*! 20.07.2012, 19:03:43 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 2.07.2012 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mimo tych poprawek skrypt nadal leży i kwiczy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dochodzi skrypt do miejsca, gdzie ma być update? Jeśli tak to stawiam 2 tezy:
1. sformułowanie "pkt=pkt+1" jest niepoprawne 2. WHERE id = '$b' powinno być chyba WHERE id= $b (bo w końcu id nie jest stringiem tylko intem) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Właśnie chyba nie dochodzi do tego momentu... :<
próbowałem mysql_query("UPDATE users SET pkt = pkt+1 WHERE id = $b ") or die(mysql_error()); i też nic. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
dobra działa !
teraz tylko: Table 'baza.users' doesn't exist ![]() coś nie tak bo miało być w bazie 'baza' tabela 'users' |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd mówi, że nie istnieje tabela users. Czy aby na pewno jest ona stworzona, lub może łączysz się z inną bazą ?
-------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
mój fail zamiast users miało być user
temat do zamknięcia... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:30 |