![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 6 Dołączył: 3.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż mam taki kod:
Czemu po wykonaniu funkcji zmienna $zapytanie nie jest dostępna i nie mogę z niej odczytać informacje? Nic nie daje jak zmienną $zapytanie przypisze do innej zmiennej. Po co mi to? Potrzebuje wyświetlić podobne dane, ale inaczej wyświetlone inaczej (lista rozwijana) przy tym nie chce odpytywać bazy jeszcze raz. Dzięki za odpowiedź. Ten post edytował Van Pytel 20.07.2012, 12:46:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Poczytaj w manualu co robi mysql_fetch_assoc z resourcem którego używa, a znajdziej odpowiedź na to "trudne" pytanie.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 6 Dołączył: 3.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczytałem, ale dalej pomysłu nie mam jak to rozwiązać
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Korzystacie z funkcji nie rozumiejąc co one tak naprawdę robią....
Skorzystaj z http://www.php.net/manual/pl/function.mysql-data-seek.php by przewinąć wskaznik do 0 i móc korzystać na nowo z danych -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
No właśnie użyłem tej funkcji, zaraz po napisaniu posta (i nie zdążyłem napisać, że już znalazłem). Nie musiałeś tak od razu krytykować
![]() Dzięki za odpowiedz. Temat można zamknąć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:06 |