![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 3 Dołączył: 3.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, po raz n-ty wiem że tytuł tematu jest niejasny i wiekszość z was przyprawił o palpitację serca i podejście "co za debil".
No niestety tutaj nie chodzi o proste wysłanie $_POST['xxx']; z formularza... Problem jest taki iż tworząc stronę logowania założyłem iż jest formularz, obsługa błędów itd (to akurat nie ważne bo dobrze działa) i po wpisaniu danych przycisk submit "wraca" nas na początek strony gdzie znajduje się "includowany" plik.php obsługujący ten formularz, następnie w zależności czy są błędy czy nie to albo realizuje i loguje albo dodaje zmienne do tablicy błędów i zostają one wyświetlone... No i niestety jak już pisałem wcześniej, wpadłem na (debilny?/genialny?) pomysł aby skorzystać a jquery tabs.. i to skomplikowało wszystko.. Na 1 stronie znajdują się 2 formularze, i każdy z nich obsługuje inny plik php (include) ale teraz nie mam pojęcia w jaki sposób przekazać informację stronie aby skorzystała z jednego albo z drugiego.. oto kod ( po godzinie kombinowania tylko coś takiego udało mi się wymyślić a i tak nie działa :/)
1 formularz
2 formularz
I teraz pytanie.. czy istnieje opcja żeby jakoś przekazać przy kliknięciu przycisku który formularz został wykorzystany? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:39 |