![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2003 Skąd: Gorlice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Mam taki mały problem z backupowaniem mysql'a. Mam zainstalowany skrypt get paid i w panelu admina mam funkcje backupowania bazy danych czyli userów, zarobków itd. Niestety nie moge użyć tej funkcji bo na serwerze jest włączony safemode. skrypt do backupowania wyglada tak:
i odnośnie tego mam takie małe pytanie. Czy nie dało by się jakoś tak przerobić tego skryptu żeby on zapisywał baze na dysku (i czy jest to wogóle możliwe)? Jesli tak to bardzo bym prosił o taką przeróbke tego skryptu bo na php się zabardzo nie znam. Z góry dzięki za pomoc Ten post edytował Rumun 21.08.2004, 07:10:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Pruszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepszym rozwiazaniem bedzie zainstalowac sobie phpMysqlAdmin. Tam jest mozliwosc robienia kopi bazy oraz wszelkich czynnosci zwiazanych z dodawaniem/usuwanie/edycja danych. Bardzo latwa obsluga.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2003 Skąd: Gorlice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam phpmyadmin a zapis akurat tej bazy mi jest potrzebny poniewaz za niedlugo bede przenosl firme na inny serv a w aktualniej bazie mam jeszcze forum i cala mase innych skryptow. chciałbym przenieść tylko ta baze
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Pruszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale przeciez phpMyAdmin moze przenosic cale bazy danych? W czym jest problem?
|
|
|
![]()
|
|
bo właśnie ja niechce przenosic calej
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Poland, Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to możesz skopiować tylko wybrane tabele, co za problem
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:19 |