![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
wyskakuje błąd: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in C:\xampp\htdocs\Myonlinestore\adminstore\inventry_list.php on line 11
tak naprawdę nie wiem czy toen script w ogóle zadziała, mogę prosić o pomoc
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 13 Dołączył: 19.06.2011 Skąd: Ruda Śląska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-1 linijka
-nie zamknąłeś wszystkich klamer Ten post edytował sobol6803 18.07.2012, 22:03:04 |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
teraz po zmianach taki błąd :Notice: Undefined index: deleteid in C:\xampp\htdocs\Myonlinestore\adminstore\inventry_list.php on line 8
Notice: Undefined index: deleteid in C:\xampp\htdocs\Myonlinestore\adminstore\inventry_list.php on line 8 Naprawdę chcesz usunąć produkt ? Yes || No
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 13 Dołączył: 19.06.2011 Skąd: Ruda Śląska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) Czytaj te błędy, bo one po coś są. Mają Cię naprowadzić na rozwiązanie, a nie skomplikować Ci życie. Wiem że tu jest problem tylko że próbowałem paru sposobów i nic ciągle ten sam problem, może mała podpowiedz ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
if(isset($_GET['deleteid'])) ? $_GET['deleteid']) : "" {
Co to za dzikie konstrukcje? if(isset($_GET['deleteid'])){ I już. |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Ty miales tak:
if(isset($_GET['deleteid'])); { a ja ci kaze pisać tak: if(isset($_GET['deleteid'])){ I jesli teraz masz jakiś blad to napisz jaki to blad i w której linii w kodzie co pokazujesz. |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ty miales tak: if(isset($_GET['deleteid'])); { a ja ci kaze pisać tak: if(isset($_GET['deleteid'])){ I jesli teraz masz jakiś blad to napisz jaki to blad i w której linii w kodzie co pokazujesz. wyświetla błąd : Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in C:\xampp\htdocs\Myonlinestore\adminstore\inventry_list.php on line 11 to jest linia
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Please pomóżcie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bez jaj (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież nawet podświetlenie kodu na forum pokazało Ci błąd... przejrzyj dokładnie sobie tą linijkę. Literka po lite rce (tak, ta spacja specjalnie)...
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
poprawione i dalej nie dział, wszystko mi się miesza już i dlatego nie zauważyłem spacji (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
teraz mam ten sam problem co wyżej czyli : Notice: Undefined index: deleteid in C:\xampp\htdocs\Myonlinestore\adminstore\inventry_list.php on line 7 Notice: Undefined index: deleteid in C:\xampp\htdocs\Myonlinestore\adminstore\inventry_list.php on line 7
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już wyżej były dokładnie te same notatki...
używaj if + isset aby sprawdzać zmienne czy istnieją. Potem dopiero na nich operuj. Gotowca nie będziemy dawali. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najpierw wykonuje kod i zapytania do bazy, a na koniec includuje plik conecttomysql.php. Nowe sposoby pisania, od tylca?
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Najpierw wykonuje kod i zapytania do bazy, a na koniec includuje plik conecttomysql.php. Nowe sposoby pisania, od tylca? wkleiłem fragment kodu gdzie wyskakuje mi błąd, jeżeli by był brak połączenia do bazy to dostałbym taką wiadomość wiadomość a w tej chwili próbuje rozwiązać wyżej wymieniony problem, ale dzięki za uwagę pozdrawiam |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
no isset i wszystko działa zamykam temat
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |