![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
mam coś takiego i chcę żeby mi wyświetlało wszystkie rekordy za bazy a wyświetla tylko jeden , dziwne trochę bo jak próbuje gdzie indziej to wyświetlają się wszystkie więc kod na pewno działa , proszę o pomoc
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
$product_list="$id $productname $producent <br />";
Przecież ty w petli za każdym razem nadpisujesz tę zmienną wiec nic dziwnego ze w tej zmiennej po petli masz ostatni rekord.... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
$product_list="$id $productname $producent <br />"; Przecież ty w petli za każdym razem nadpisujesz tę zmienną wiec nic dziwnego ze w tej zmiennej po petli masz ostatni rekord.... no tak ale jak wpisuje ten kod nie w divie to wyświetla mi całą listę, więc chyba działa |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Rety.... skup sie... slowo klucz:
NADPISUJESZ zmienną. A teraz się chwilkę nad tym zastanów. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
oki zrozumiałe temat zamknięty
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |