![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem tu nowym forumowiczem i niedawno zacząłem moją przygodę z PHP dlatego też przepraszam jeśl;i moje pytania okażą się banalnme ale będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc.
Pracuję nad pewną stroną, która będzie prezentowała ofertę różnych miejsc. W zalezności od tego w jakim miejscu będzie znajdował się użytkownik na stronie będzie mógł wcisnąć przycisk "lubię to miejsce" i poprzez wciśnięcie tego buyttona będzie wymagało zalogowanie poprzez Facebooka. Na chwilę obecną zamieściłem testową aplikację na e-area.pl. po wciśnięciu na jakiś buttonu powinno dziać się coś takiego - wymuszenie zalogowania przez facebook / w razie gdyby użytkownik był już zalogowany - pomijany ten krok - po zalogowaniu się prosi o uprawnienia do publikowania na wallu od użytkownika - po uzyskaniu odpowiednich uprawnień na wallu użytkownika Jan Kowalski autopmatycznie powinna pojawiać się informacja typu :Uzytkownik Jan Kowalski własnie był w miejscu Jakieś miejsce i bardzo mu się podobało. Jeśli i Ty chcesz zobaczyć to miejsce wejdź na xxxxxx." Bardzo prosiłbym o napisanie całości kodu (który realizowałby te trzy założenia) jak to powinno wyglądać razem z wyjasnieniem pokolei co za co odpowiada i co co robi Z góry przepraszam jesli już pojawiały się podobne pytania ale nie odnalazłem pomocnego mi tematu. Ja siedzę z tym od 2 dni i nic nie mogę zdziałać. Jak na razie zrobiłęm coś takiego, ale nie za bardzo to działa:
Ten post edytował laresistance 18.07.2012, 15:48:57 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze odpowiednie tagi BBCode do tego kodu. Po drugie gotowca tu nie dostaniesz. Popraw tagi to będziemy mogli pomóc.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
już poprawiłem
pytam o całość kodu dlatego, że jak czytam facebook developers i tam jest częściami to nie potrafię tego ubrać w całość. Dlatego pisałem o całość plus opisanie zasady działania bo nie chcę mieć czegoś zrobionego i koniec tylko chcę zrozumieć zasadę działania abym na przyszłość wiedział jak coś takiego zrobić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 19:33 |