![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 1 Dołączył: 20.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
szukam porady na temat zmiany treści w innym pliku php. Jak dotąd mam taki kod:
Wszystko działa jak należy, treść sie zmieni, ale tylko raz ![]() Aby to zrobić będzie trzeba chyba zastapić $content tym:
Zgadza się ? W tym problem, ze słaby jestem z wyrażeń ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze zanim zrozumiem o co Ci chodzi, powiedz mi jakim cudem ten kod Ci działa skoro w linijce 5 masz ewidentny błąd plujący warningiem (problem z ciapkami)?
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 1 Dołączył: 20.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisałem "na brudno", gdy wysłałem post dopiero zauważyłem bład. Nie mogłem już edytować, bo post zawacał mi dziwną treść.
Chodzi o to, że mam formularz + div. Chcę zrobić tak, aby dane z formularza zmieniane na stałe były w DIV'ie. Jeśli ktoś by szukał, prawidłowe wyrażenie to: '/<div class="description">(.*)<\/div>/' |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 07:43 |