![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2003 Skąd: Zakopane Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm
forum naprawde rewelacyjne. swietne porady, duzo sam sie nauczylem dzieki userom z tego forum. Co do wykonywanych prac. Zlecalem 2 Wniosek: Nastepnym razem poszukam kogos na miejscu do wykonania. Obie prace nieskonczone tak jak byc powinno. Kilka razy tez szukalem wczesniej po firmach internetowych. Tylko jedna osoba byla naprawde rzetelna - autor Jportal napisal mi to co chcialem. pzdr. wszystkich. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
wogole nie rozumiem tego posta moze zmeczony jestem a moze porpostu nie rozumiem celu w jakim zostal on napisany ....
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...ja zrozumialem to tak: zakopiec zlecil dwie prace, z ktorych nie jest zadowolony (slaby poziom uzytkownikow forum?)
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
moze słaba specyfikacja ?
predzej stawiam na winne z obu stron niz tylko wykonawcy ... -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe, no tak, najlepiej zwalic na programiste i problem z glowy nie?
-------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Niestety - ale taka jest prawda.
Zlecenie pracy zdalnemu pracownikowi jest samo w sobie trudną pracą. Czasem łatwiej jest zrobić coś samemu. Jednak... jeśli ktoś potrafi podjąć się dobrego zorganizowania takiej współpracy, to efekty potrafią być zadziwiająco dobre. Wiem coś o ty, bo od kilku lat pracuję głównie zdalnie, nie widząc się nawet raz ze swoimi klientami. Co prawda wiąże się to z wieloma trudnościami, ale ma też bardzo wiele zalet (głównie oszczędności finansowe i czasowe...) , dając w efekcie zadowolenie obu stronom. Moja rada jest więc taka. Jeśli nie jesteś pewien, czy potrafisz zająć się organizacją współpracy ze zdalnym pracownikiem, to znajdź sobie ludzi / firmy, które mają już doświadczenie w tej formie współpracy. Oszczędzi to Tobie stresu i da lepsze efekty. Dopiero wtedy można się kusić na współpracę z młodszymi/nowszymi ludzmi, i korzystać z płynących z tąd oszczędności. -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.08.2025 - 05:18 |