![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem wrzuciłem wszystko na serwer baze zaimportowałem plik zmodyfikowałem configuration i mimo to pojawia sie taki komunikat proze was o pomoc
![]()
Powód edycji: [Daiquiri]: Przenoszę do odpowiedniego działu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy połączeniu nie wybierasz bazy.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 459 Pomógł: 26 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przetłumacz wyniki i wtedy szukaj odpowiedzi. Błędy są typowe i często spotykane.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 291 Pomógł: 45 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba wszystko ci się posypało.
Po pierwsze: Cannot modify header - było milion razy na forum: sprawdź UTF-8 czy nie ma BOM przypadkiem, czy nie wysyłasz jakichś białych znaków itd. Po drugie: jak kolega wyżej wspomniał leży wybór bazy Po trzecie: sprawdzasz jakie typy parametrów przekazujesz do funkcji - wyraźnie masz błąd przekazujesz >null< powinna być tablica. Podsumowanie: - nie wklejaj takiego dumpa jako obrazek - czytamy to co debuger wyrzuca na ekran - na połowę rzeczy mógłbyś sam znaleźć odpowiedź bowiem są to podstawy podstaw |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko w tej kwesti nie wiem gdzie przyczyna lezy bo siedze juz 5h i nie znajduje błedu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 22 Dołączył: 22.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na Cannot modify header pomaga:
-------------------- Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 508 Pomógł: 75 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
mógł by ktos zdalnie poinstruować jak wyeliminowac ten błąd bo mnie juz trafia tyle godzin pracy i nic a czasami ktos popatrzy z zewnatrz i odrazu zobaczy w czym problem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 22 Dołączył: 22.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wklej tu kod, bo wróżyć jest ciężko.
-------------------- Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
|
|
|
![]()
|
|
kod wam wkleic z których plików ??configuration index
![]() pomózcie dam plusa |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na kogoś kto zarejestrował się w 2009...
Tak zacznij od configuration.php i index.php -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 8 Dołączył: 23.09.2011 Skąd: Stromiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebne są te pliki w których wyskakują błędy oczywiście
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Z tych z których wywala błąd.
Najlepiej nie cały kod, tylko kilka linijek przed i za błędem. -------------------- Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
|
|
|
![]()
|
|
Registry.class
adcontroler.class
index.php
dysciplinemodel.class
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie są całe pliki. Sprawdź ich kodowanie, czy nie ma białych znaków na końcu i początku.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
CONFIGURATION.PHP
usunołem zbedne linje na koncu po klamrze i spacje z hasła do bazy i teraz mam to
Ten post edytował bosmaciej 16.07.2012, 21:37:55 |
|
|
![]()
|
|
Przed wywołaniem tej metody nie możesz niczego wysyłać. żadnego echo, html, nic. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
To dotyczy całego kodu w każdym pliku jaki jest wczytany przed.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
ale to działało jakis czas temu ale po przenosinach na inne serwery przesało bo przedtem miałem na serwerze home.pl ale waznosc sie skonczyła i próbowałem przeniesc na inny ale sie nie udało
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.07.2025 - 05:49 |