![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki oto skrypcik i wyskakuje mi w nim błąd.
Skrypt:
no i błąd: Cytat Parse error: parse error, unexpected T_ELSEIF in /home/fantasy/public_html/Forum/test/marek/Admin/admin_news.php on line 82 Niewiem co zrobić z tym fantem. Gdybym mógł prosić o pomoc. Za pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam -------------------- Człowiek boi się tego czego nierozumie
--- Blog początkującego programisty |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 28 Dołączył: 9.08.2004 Skąd: Stargard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie jestem pewny bo trudno sie zorientować w takiej ilości kodu, ale chyba nie zamknąłeś } pętli while
-------------------- errare humanum est
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2004 Skąd: Jastrzębie Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W linii 84 tutaj masz zamkniętą pętlę while, brakuje jeszcze zamknięcia elseif z linii 50.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc.
Poprostu nie zamknęłem pętli while Pozdrawiam -------------------- Człowiek boi się tego czego nierozumie
--- Blog początkującego programisty |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 20:18 |