![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niby prosta rzecz a nie ogarniam ;/
W phpie mogę zrobić:
i zostanie utworzony obiekt klasy myClass, to jak to samo zrobić w javascripcie? P.S. Próbowałem już bardzo wielu rzeczy, więc jak ktoś nie wie to nie piszcie "a spróbuj tego". Albo ktoś to robił i wie albo nie. Z góry dzięki, znacznie mi to ułatwi robotę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki stary,
czyli funkcja która będzie obiektem musi być składnikiem jakiegoś istniejącego już obiektu? W tym wypadku window? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak najprościej zrobić
![]() Bo w JS coś takiego jak:
a window jest dostępne globalnie ![]() Ten post edytował Sephirus 16.07.2012, 08:34:44 -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat czyli funkcja która będzie obiektem W JS właściwie nie istnieje coś takiego jak funkcja - zawsze masz do czynienia z obiektem.Cytat musi być składnikiem jakiegoś istniejącego już obiektu Jeżeli funkcja jest zadeklarowana przy pomocy "składni globalnej", tj.:Jest ona wtedy przypisywana jako właściwość obiektu window. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 11:30 |