![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 329 Pomógł: 6 Dołączył: 23.11.2011 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam oto taki kod który z założenia miał działać. Lecz jest inaczej ;/
Proszę o pomoc. Troche pozmieniałem, ale nie wiem dlaczego i tak nie działa zmiana klasy powórz hasło oraz email Dobra, już wszystko naprawiłem. Pozostaje tylko kwestia dlaczego gdy tam jest display: none to dlaczego widać submit? Ten post edytował GoOx 15.07.2012, 17:46:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 3 Dołączył: 22.04.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
weź trochę nad ortografią popracuj...
wydaje mi się, że div class="okno" jest niezamknięty, poza tym zamknij może tego display:none średnikiem... pracuj na plikach css, może coś tam trzyma jeszcze tego diva... -------------------- Prywatny blog -> cupial.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 329 Pomógł: 6 Dołączył: 23.11.2011 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamknięty był div tylko że w dalszej części kodu, a ten średnik poprawiłem ale już tutaj nie chciało mi się poprawiać, a co do tematu to już sobie poradziłem. Ukryłem przycisk input przez jquery.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:32 |