![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym zmodyfikować domyślnie generowany element like box z wtyczek facebooka.
Element, który chciałbym zmienić znajduje się w klasie total i total_plus. Jest to liczba osób, które polubiły fanpage. Nie wiem jak się do tego dobrać w związku z tym, że jest to iframe. Gdy dodałem do mojego css'a
Niestety nic nie dało.. Udało mi się znaleźć instrukcję na podpinanie własnego stylu tylko wtedy wysypuje mi się cały plugin bo nie mam domyślnego css'a dla niego a nie chciałbym pisać wszystkiego od nowa tylko zmienić ten jeden element. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 3 Dołączył: 22.04.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no jak jest w iframe to raczej nie dodasz własnego stylu... styl jest czytany wtedy ze źródła iframe - chyba, że ten iframe ma jakąś klasę? możesz dać mu !important aby się upewnić.
ostatecznie skopiuj cssa z tego iframe i podepnij do siebie i wtedy zmień. -------------------- Prywatny blog -> cupial.com.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 14:46 |