![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 2 Dołączył: 25.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tworzę sobie skrypt do głosowania oparty na identyfikacji ip i ciasteczka.
Mam problem zapisem adresów ip do komórki(wiersza) ip Aktualizuje ją za pomocą UPDATE przykład
Zwraca błąd You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no jak sam mozesz przeczytać zapytanie jest błędne najlepiej je sobie wyprintuj gdzie i pewnie zobaczysz co jest nie tak,
dodatkowo możesz najpierw stworzyć zapytanie, ktore napewno zadziała a potem wykorzystac je w PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Domyślam się, że pole `ip` to jakiś string, a id to integer. Jednak skonsturowałeś zapytanko tak, jakby było dokładnie na odwrót
![]() -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 2 Dołączył: 25.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taki prosty błąd
![]() Kopiowałem zapytanie z innego skryptu i z pośpiechu zapomniałem o cudzysłowiach |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:00 |