![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam od wczoraj taki problem, moj skrypt nie wysyla do bazy wszystkich zapytan. Pobiera dane ale od wczoraj nie da sie nadpisac,dodac nowych.
Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomijając błędy SQL injection to jedyne nadpisanie które tu widzę to
Każde hasło oprócz losowej liczby będzie zawierało w Twoim wypadku również dwie kropki - na początku i na końcu. Dodatkowo w zapytaniu stringi (łańcuchy tekstowe) umieszczamy między apostrofami. Zrobiłeś tak ze zmienną $randompass, ale o $_POST['email'] już zapomniałeś ![]() Całośc (bez kropek w haśle) może wyglądać tak: Zaraz po tym masz drugie zapytanie gdzie też brakuje apostrofów. PS. Do sleepowania mniej niż sekundę służy funkcja usleep. PS 2. Na początku robisz $email = $_POST['email'], chwilę później $odbiorca = $_POST['email'], a w zapytaniach i tak używasz $_POST['email'] ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekowa, dziala
![]() Nie chce zakladac nowego tematu a mam maly problem. Moze ktos to skorygowac? O ile jest jakis blad.
Dreczy mnie taki blad syntax error, unexpected '{' in |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Forum nie parser. Zamykam
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 10:02 |