![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
z powodu "sezonu ogórkowego" mam nadmiar wolnego czasu do 1 sierpnia. W związku z tym wykonam: - stronę www (np. wizytówkę firmy) - prosty serwis (np. informacyjny) - większy moduł istniejącej już aplikacji - modyfikację modułów/elementów aplikacji Czego nie zrobię: - nie tnę szablonów - nie wykonam nic związanego z Joomlą, Drupalem czy Wordpressem Umiejętności: - PHP w wersji 4 i 5 (bardzo dobra znajomość OOP, Design Patterns) - MongoDB, MSSQL, MySQL w wersji 4 i 5 - XHTML, HTML5, CSS 2 i 3 - JavaScript - podstawowa znajomość Photoshop'a Niektóre z obsługiwanych przeze mnie biblioteki i framework'ów: - Zend Framework ver. 1.1.x - Symfony ver. 1.x - jQuery, jQuery UI - Prototype - Piwik - mPDF - pChart - Google Maps API Forma zatrudnienia - umowa o dzieło lub umowa zlecenie do 29 lipca (nie przyjmuję zleceń od osób prywatnych). Kwestia wynagrodzenia uzależniona od rodzaju zadania i czasu jego wykonania. Zgłoszenia lub pytania proszę kierować na PW lub dpage@o2.pl Pozdrawiam @bump zlecenie wykonane. niestety dość małe ![]() Pozdrawiam Ten post edytował CuteOne 13.07.2012, 17:15:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 03:54 |