![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
W bazie danych mam w pewnym miejscu, pomiędzy tekstem taką wstawkę: W taki sposób pobieram dane:
wynik to obiekt mysql_fetch_object. Wszystko OK tylko jak zmusić skrypt, żeby to co wykonał w eval przerzucił to zmiennej a nie wyświetlił? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jaki sposób to rozwiązać aby ocalić przestworza?
Mam duży fragment tekstu, w którym jest miejsce gdzie muszę wrzucić wartość, która jest opracowana przez skrypt w tym samym czasie co pobieranie danych z bazy? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak jest napisany system, na którym pracujesz. Najprawdopodobniej najlepiej byłoby użyć czegoś na kształt dynamicznie interpretowanych znaczników, tzn. na przykład:
Skrypt odszukiwałby wstawek w formacie NA PRZYKŁAD {{X}} i zależnie od nazwy znacznika dynamicznie zwracał treść. Tak to się zwykle rozwiązuje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 17:00 |