![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--ewelina-- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
witam
potrzebuje pomocy mam dodane rekordy do bazy danych 1 imie 2 imie 3 imie i teraz chce to wyświetlic na stronie w takim samym układzie imie imie imie i mam taki kod
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Ja bym jeszcze na wszelki wypadek przefiltrował
Ten post edytował toaspzoo 11.07.2012, 18:17:19 -------------------- LS Easter egg < |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
uzyłam kodu toaspzoo ale jest mały problem
poniewaz wyświetlam to w
i wyświetla mi sie to tak imie<br /> imie<br /> a jak zrobic by wyświetlało bez tego <br> tylko samo imie imie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 2 Dołączył: 26.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym jeszcze na wszelki wypadek przefiltrował
Po co filtrować dane pobrane z bazy danych, czy one nie powinny być przypadkiem przefiltrowane wcześniej przy dodawaniu ;p ?
Wedle mnie to w zupełności wystarczy ![]() Ten post edytował kaktus283 11.07.2012, 18:28:42 |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
a i jeszcze moze mi podpowiecie
jak chce dodac emaile z pola text area w takiej postaci jak to zapisac kazdy email w innym rekordzie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 2 Dołączył: 26.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a i jeszcze moze mi podpowiecie jak chce dodac emaile z pola text area w takiej postaci jak to zapisac kazdy email w innym rekordzie Na gotowca nie licz, ale masz ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz to Cie w ogóle nie rozumiem.
-------------------- |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
no ok troszke nakreciłam
jeszcze raz potzebuje pzerobic ten skrypt tak aby jak z texarea dodaje emaile w postaci i puzniej je wyświetlic tez w textarea w tej samej postaci |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.08.2025 - 15:38 |