![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2003 Skąd: Gorlice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
massemailer to jeden z modolow (czy jakos tak) skryptu GetPaid.
Znalazlem sobie taki skrypcik zainstalowalem, skonfigurowalem itd. Wszystko działa ok ale gdy chce uzyc opcji massemailer pokazuje mi blad: Kod /home/accounts_e/espe/public_html/web-reklama/paidmail/admin/temp_file.txt File Does'nt Exists z tego wynikało by że jest podany zly path do pliku ale tak nie jest (sprawdzalem) siedze nad tym juz bardzo dlugo i nie moge se dac rady oto skrypt massemailer.php: PROSZE WSTAWIC LINKI DO PLIKOW ![]() by It`s_me |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chmod masz poprawny?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2003 Skąd: Mikołów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eee mi sie pod operą cosik sypły czy tylko to zle napisane jest ?
bo mam połowe drugiego kodu same entery a pozatym ja zabardzo nie wiem gzdzie ten bład może wysdtapić jakas linjika ? -------------------- Workshop: FC2/WinXp SP1 | Apache 2.0.50 | PHP 5.00 | MySQL 4.0.20 | Zend Studio 3.5 :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:58 |