![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 3 Dołączył: 26.07.2010 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam otóż zająłem się podpinaniem facebookowego connecta. Udało mi się podpiąc logowanie i rejestracje lecz mam problem z pobraniem danych.
Konkretniej chodzi o uprawnienia aplikacji, teoretycznie ustawiłem iż aplikacja ma wszystkie uprawnienia, lecz nadal ich nie pobiera. Tak wyglądają ustawienia w panelu: ![]() A znowu przy wywołaniu danych z poza podstawowymi np. Aktywności mam błąd: Kod Fatal error: Uncaught OAuthException: (#200) Requires extended permission: read_stream thrown in /home/a5868965/public_html/facebook/src/base_facebook.php on line 1128 Czyli prawdopodobnie jest wygenerowany nie prawidłowy token. Nie mam pomysłu już na to, więc proszę o pomoc. Pozdrawiam Ten post edytował Przem4S 10.07.2012, 19:57:59 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 16 Dołączył: 11.01.2009 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdź czy testujesz to na pewno pod tą samą domeną dla której masz wygenerowany kod, jeśli nie to może być przyczyną
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 3 Dołączył: 26.07.2010 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak testuje to pod właściwą domeną. Co dziwne generuje mi access_token tylko z "Twoje podstawowe informacje" zamiast pełnymi uprawnieniami.
A co dziwne ze strony z AppCenter wymaga ode mnie pełnych uprawnień i strona działa poprawnie (wyciąga wszystkie dane). Klik - Klikając na tej stronie "Odwiedź stronę internetową" wtedy moja aplikacja wymaga ustawione uprawnienia, i wszystko jest ok. Mogę wyświetlać wszelakie dane użytkownika. Tylko z mojej strony wymaga tylko podstawowych informacji, zamiast wszystkich. Ten post edytował Przem4S 10.07.2012, 20:05:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 12:39 |