![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
witam
mam problem ze skryptem . Po zalogowaniu niechce mi pzekierowac na strone profilu uzytkownika tylko wyskakuje komunikat niema takiego usera prosze o pomoc. skrypt index
i logowanie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 479 Pomógł: 97 Dołączył: 6.09.2011 Skąd: php.net :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo może takiego nie ma ?
Podaj co wpisujesz w pola input, co masz w bazie mysql + struktura. Podaczas zapisuwania usera do bazy również użyłeś moetody: user::passSalter ? Po if ($userExists[0] == 0) { daj echo mysql_error(); -------------------- Manual prawdę Ci powie.
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
ale tak to loguje i wszystko jest ok ale jak chce pzekierowac go na strone profile za pomocą
header("Location: index.php?go=profil?login=".$user['login']); to pzeskakuje na daną strone ale wyswietla sie komunikat ze niema takiego usera tak jakby traciło sesje. podaje skryp profil
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 26 Dołączył: 15.09.2011 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pierwszy rzut oka to masz zły link:
Kod header("Location: index.php?go=profil&login=".$user['login']); Zauważ zmianę ? na & przy drugim parametrze. -------------------- www.piotrex41.pl - piotrex41 portfolio
d(-.-)b - Music is my life || PHP is my passion |
|
|
-Gość- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
no ok
ale nawet jak zrobie pzekierowanie z linku to tez mi niechce wejsc index.php?go=profil a moze mam cos nie tak w pzekierowani u podm wam cod moze cos pomuliłem
po nacisnieciu linku wyswietla sie niema tekirgo usera a logowanie mam takie
POMOCY |
|
|
--ewelina-- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
witam
potrzebuje pomocy mam dodane rekordy do bazy danych 1 imie 2 imie 3 imie i teraz chce to wyświetlic na stronie w takim samym układzie imie imie imie i mam taki kod
jak to zrobic niby echo nl2br tak powinno wyświetlac wyświetla ale jak wsadze wszysrko w jeden rekord a jak jest 3 rekordy to jak to zrobić |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3.08.2025 - 08:17 |