![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-riort- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam.
Mam pewien problem. Otóż chce za pomocą jQuery wyświetlić funkcjonalnośc systemu ( bez konieczności ładowania się strony od nowa) index.php
funkcja menu
Przykladowa funkcja
Chciałbym klikać w pozycje menu i aby "środek" strony mi się zmieniał dynamicznie bez konieczności ładowania nowej strony. Wiecie jak to napisać próbuje w jQuery ale nie wychodzi mi to niestety. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Pokazałeś nic nie znaczące funkcje menu a chcesz dostać kod ajax.. wtf?
2. Jeżeli jesteś pracownikiem i piszesz kod dla kogoś - to niech bóg ma w opiece twojego pracodawce. My pomagamy - nie dajemy gotowców: - google -> jquery ajax - google -> jquery post - google -> jquery get - google -> jquery ajax tutorial |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 26 Dołączył: 15.09.2011 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli ma się coś wczytywać bez przeładowania strony to chyba tylko AJAX. Ale nie jestem pewny czy to się da zrobić z ten sposób, bo nie do końca rozumiem założenie tego co piszesz.
-------------------- www.piotrex41.pl - piotrex41 portfolio
d(-.-)b - Music is my life || PHP is my passion |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 10:10 |