![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 3 Dołączył: 23.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jak przy użyciu JavaScriptu zrobić losową funkcję ? Mam około 5 różnych funkcji i potrzebuje żeby teraz z tych 5 funkcji program wylosował jedną i ją użył.
Nie mam kompletnie pomysłu jak się za to zabrać. Próbowałem coś z Math.random ale zero rezultatu. Pozdrawiam, ukaszf9. P.S - funkcja ma być losowana po kliknięciu input'u. Próbowałem wylosować liczbę i później z instrukcjami if wywołać odpowiednią no ale ja potrzebuje jednego guzika - nie każdego z osobna. Ten post edytował ukaszf9 9.07.2012, 08:01:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
-------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 3 Dołączył: 23.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje ślicznie za pomoc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 13:18 |