![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem nie wiem jak pobrać dane z tabeli http://www.heavens-above.com/iridium.asp?D...=0&tz=UCT11 żeby móc wyświetlić to na swojej?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorry za gotowy kod, ale cóż
![]() Oczywiście radzę wrzucić do cache wynik tego i nie odpytywać przy każdym wejściu na stronę. Kilka problemów: - nie wiem jakie jest tam kodowanie, bo ani w HEAD ani w konsoli tego nie widzę (gzip wiele o tym nie mówi ( chyba? ) ) - tabelkę sobie już chyba dasz radę wyświetlić na podstawię tych danych - jeżeli chcesz więcej danych z tej strony to dokumentacja + DOMDocument, raczej nie powinno ci to sprawić większych problemów jako że to całe cos jest na tabelkach więc sposób działania będzie podobny.
Ten post edytował melkorm 5.07.2012, 17:55:37 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki ale czy mógłbyś mi jescze napisać wyświetlenie tej tabeli?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No przepraszam, dostałeś 90%, wysil się i to dokończ, zwykły foreach + podstawy HTML'a błagam ....
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 14:14 |