![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 22 Dołączył: 22.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Poddaje się waszej ocenie. http://giernizon.pl/ Ta wersja strony i tak nie jest już przeze mnie rozwijana, ponieważ aktualnie pisze CMSa ( którego również będę chciał wam go przedstawić do oceny ), na którym będzie między innymi również stał Giernizon. Jednak prosiłbym o ocenę by błędy przez was wyłapane wyeliminować. To co wiem i pamiętam, to na pewno to że strona jest stałej wysokości ( w CMSie wyeliminowałem ), oraz to że wyszukiwarka nie jest dostatecznie zabezpieczona. Mam nadzieje, że nie będzie wielkiej fali krytyki, bo nie lubię być krytykowany ![]() -------------------- Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- obrazki w formie miniatury o wymiarach 1200 x 366, szacun
- strona wolno się ładuje i przewija - brak doctype - złe kodowanie, zmień na utf-8 - brak stron błedów (własne wyglądają lepiej niż standardowy kod 404) - brak przyjaznych linków. - screeny w slajderze wyglądają... trochę biednie, słaba rozdzielczość. - zegar odliczający premierę wychodzi poza obszar niebieskiego pola (linux, opera) ps. grałeś kiedyś w ET? Ten post edytował !*! 4.07.2012, 11:01:10 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 22 Dołączył: 22.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- obrazki w formie miniatury o wymiarach 1200 x 366, szacun hym... nie zwróciłem uwagi... widocznie funkcja od tego się wysypała :/ - strona wolno się ładuje i przewija Obrazki, i wsio jasne :/ - brak doctype Jakoś nigdy nie zwracałem na to uwagi, ale skoro radzisz to zacznę dawać ![]() - złe kodowanie, zmień na utf-8 CMS jest juz na utf-8 - brak stron błedów (własne wyglądają lepiej niż standardowy kod 404) CMS już ma. - brak przyjaznych linków. Hym... a to co teraz jest to nie przyjazne? Są na mod_rewrite. - screeny w slajderze wyglądają... trochę biednie, słaba rozdzielczość. To już wina "redaktorków", ale dziwne, teraz jak chciałem przejrzeć slajdera to mi się nie zmienia, coś się wysypało... ![]() - zegar odliczający premierę wychodzi poza obszar niebieskiego pola (linux, opera) Nigdy nie mogłem nad nim zapanować, w CMSie od nowa go zrobię, może wtedy zapanuje wreszcie. ps. grałeś kiedyś w ET? Jeżeli chodzi o Enemy Territory, to tak, ale to dawno temu, i nie wiem czy jako Shido, czy Szebone. teraz namiętnie pykam w Sniper Elite v2 @down Nie mam pojęcia jaki server, ja jestem z tych którzy grają na tym co wypadnie ![]() Ten post edytował Shido 4.07.2012, 12:25:07 -------------------- Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Hym... a to co teraz jest to nie przyjazne? Są na mod_rewrite. Mój błąd. index.php?page=search to mnie zmyliło ![]() Cytat Jeżeli chodzi o Enemy Territory, to tak, ale to dawno temu, i nie wiem czy jako Shido Kojarzę nick, tylko nie pamiętam z którego serwera. KillNet? -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie:
- czerwona czcionka w nagłówkach zbyt bije po oczach, zbyt jaskrawa, radziłbym bardziej stonowany czerwony. - strzałki w karuzeli są za blisko krawędzi i czasem ich nie widać przy jaśniejszych obrazkach, dodałbym pod nie jakieś tło i umieścił na zewnątrz karuzeli, tak po środku wysokości - paddingi w boxach sa niesymetryczne, o ile w ogole sa - paddingi przy ikonkach portali spolecznosciowych, czy tez line-height zle ustawione, w kazdym razie nie sa po srodku. - brak hover dla przyciskow i linkow - przydalyby sie cienie pod boxy, bo sie zlewaja z tlem Oczywiscie to tylko moja skromna opinia ![]() -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
- czerwona czcionka w nagłówkach zbyt bije po oczach, zbyt jaskrawa, radziłbym bardziej stonowany czerwony. - przydalyby sie cienie pod boxy, bo sie zlewaja z tlem To akurat jest założenie grafika, robiłem na tym na czym dostałem ![]() - paddingi w boxach sa niesymetryczne, o ile w ogole sa - paddingi przy ikonkach portali spolecznosciowych, czy tez line-height zle ustawione, w kazdym razie nie sa po srodku. Mój błąd boxy paddingów niet ( o ile dobrze pamiętam ), a ikonki to zezowałem ![]() - brak hover dla przyciskow i linkow Nie było tego w planach, ale w sumie chyba lekkie podświetlanie linków jednak będzie dobrym pomysłem. thx. - strzałki w karuzeli są za blisko krawędzi i czasem ich nie widać przy jaśniejszych obrazkach, dodałbym pod nie jakieś tło i umieścił na zewnątrz karuzeli, tak po środku wysokości Slajder to długa historia ![]() -------------------- Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Absolutny brak hoveru na jakimkolwiek linku :\
-------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 58 Dołączył: 14.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://giernizon.pl/index.php?page=forum/index
http://giernizon.pl/poker.php Chyba nic groźnego ale mimo wszystko lepiej to naprawić. ![]() Ten post edytował Aqu 16.07.2012, 22:01:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.08.2025 - 17:58 |