![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie ponownie. Znowu potrzebuję Waszej bezcennej pomocy. Mam taką sytuację:
artykuly id, tytul, catid 1, Tytuł artykułu, 1 2, Tytuł artykułu, 2 3, Tytuł artykułu, 1 kategorie id, tytul 1, Imprezy 2, News Muszę wybrać 'id' i 'tytul' z tabeli 'artykuly', gdzie 'catid' jest równe 'id' kategorii o wartości 'title' równej 'Imprezy'. Zrobiłem takie coś, ale niestety nie działa ![]()
Mógłby ktoś mi pomóc i naprawić zapytanie? Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję! PROBLEM ROZWIĄZAŁEM. Literówka ![]() Ten post edytował michalkortas 4.07.2012, 07:51:56 -------------------- Redaktor naczelny wortalu WEBroad.pl. Bydgoski programista. Student informatyki.
Książkowy zapaleniec. Fan koszykówki i dobrej muzyki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
tytul czy title. Z podanej struktury wynika, że kolumna title nie istnieje. Zapytanie poniżej jest poprawne sprawdź teraz ![]()
-------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.08.2025 - 17:57 |