![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Potzrebuje wysłac formularz wewnątrz ukazanego okna FANCYBOX. Okno otwieram skryptem:
Wywołuje funkcje wyslij_form() i mój formularz jest wysyłany do okinenka fancybox.. problem w tym, że w tym okienku mam jeszcz jeden formularz, który potrzebuje wysłać.. Używam skryptu Fancybox w wersji 2.0 tutaj jest dokumentacja Problem w tym, że jak wysyłam formulartz wewnatrz okna fancybox to przeładowuje mi całe okno główne a nie tylko wyskakujące okientkow fancybox.. Ten post edytował kukix 3.07.2012, 23:00:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 3 Dołączył: 22.04.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj jeszcze HTMLa, musisz dane powrotne wrzucać z powrotem do jakiegoś diva w tym fancyboxie... nie wiem jak jest ten skrypt skonstruowany ale wrzuć trochę więcej sensownego kodu.
-------------------- Prywatny blog -> cupial.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawa rozwiązana, wykonuje po prostu jeszcze raz funkcje
<input type="button" onClick="JavacScript: wyslij_form();"> Ten post edytował kukix 4.07.2012, 11:06:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 09:57 |