![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam zastanawiam się jak zrobić aby po zaznaczeniu jakieś opcji pojawił mi się wybór następnych, tak jak na obrazku:
![]() Chce zrobić 3 opcje do wyboru i jezeli ktoś wybierze np 1 opcje niżej pokaże się możliwość wyboru następnych z danej kategori np. AUTA [] ROWERY [] SAMOLOTY [] ================= jeżeli auta to: BMW[] AUDI[] itd ================= jezeli rowery to: cośtam[] .... Proszę o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 76 Dołączył: 27.12.2011 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Roziązanie wg. mojego myślenia jest dość proste. Stworzyć pod wyborem głównych kategorii trzy ukryte div'y i przy pomocy jQuery wyświetlać odpowiedni div w zależności od wybranej kategori. Pomysł prosty, realizacja raczej też
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 1 Dołączył: 29.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozna wykorzystac cos takiego np
![]() Kod $("#series").chained("#mark"); /* or $("#series").chainedTo("#mark"); */
Ten post edytował matejbos 29.06.2012, 22:35:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 76 Dołączył: 27.12.2011 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo tak:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozna wykorzystac cos takiego np ![]() Kod $("#series").chained("#mark"); /* or $("#series").chainedTo("#mark"); */ Zastosowałem twój sposób i wszystko ładnie działa. Dzięki! Pełna wersja dostępna tutaj: http://www.appelsiini.net/projects/chained Ten post edytował M44ti 30.06.2012, 00:43:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:03 |