![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 348 Pomógł: 26 Dołączył: 8.10.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taki już urok tego skryptu, że nie wiem czy nazwa obrazka będzie poprawna. Zrobiłem więc funkcję ciach() która nazwę w razie czego naprawia.
Niezależnie od tego czy nazwa jest dobra czy zła plik może nie istnieć (jeszcze) i w tedy trzeba wyświetlić obrazek ogólny. Aby skrócić kod zrobiłem warunkową funkcję w warunku i nie wiem jak to się ma do wydajności, spójności czy kod jest poprawny. Działa bardzo dobrze.
Funkcja ciach()
-------------------- Wolałem języki z rodziny C ale poszedłem na łatwizne...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 135 Dołączył: 18.11.2010 Skąd: Wschowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj.
Coś takiego może ? Pozdro. PS. Może trzeba było zostać ninja, a nie iść na TĘ łatwiznę? -------------------- “ Computers are good at following instructions, but not at reading your mind. ” - Donald Knuth |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 348 Pomógł: 26 Dołączył: 8.10.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj. Coś takiego może ? Pozdro. PS. Może trzeba było zostać ninja, a nie iść na TĘ łatwiznę? No pewnie. Wstyd ![]() Dzięki ![]() -------------------- Wolałem języki z rodziny C ale poszedłem na łatwizne...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.08.2025 - 22:49 |