![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 24 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam bardzo prosty kod, przy uploadzie małych plików wszystko jest OK, przy pliku ok 10mb "znika" zawartość pola 'title' i wywala błąd 'to pole jest wymagane' problem na lokalnym serwerze nie występuje, jedynie na produkcyjnym gdzie nie mam dostępu do logów błędów. co może być przyczyną takiego błędu? poniżej kod formularza, kodu kontrolera nie daje ponieważ podobnie jak formularz jest bardzo prosty (utworzenie formularza, walidacja)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat 1024*1024 To troche malo czy mi sie zdaje? -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 24 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To troche malo czy mi sie zdaje? w tym polu ma być mały obrazek, w drugim nie ma ograniczenia rozmiaru, pozatym nie wywala błędu przekroczenia rozmiaru więc to nie o to chodzi. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Włącz wyświetlanie wszystkich błędów, wyłącz JS, przekierowania etc.
2. Zrób standardowo: Jeśli tablice wyglądają OK to przetestuj standardowy kod: is_uplo.. i move_uplo.... - czyli sprawdź czy plik o takim rozmiarze jest uploadowany i można go zapisać. Jeśli działa kod "zwykły" to problem leży po stronie ZF, wtedy niestety pozostaje dochodzić linia po linii co jest nie tak. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 11:06 |