![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2012 Skąd: Hogwart Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Tworzę grę via www i mam dylemat dotyczący rejestracji. Wszystko działa i sprawnie rejestruje konta chciałbym teraz dodać jakąś aktywacje. Myślałem nad aktywacją email, ale coś źle robię i gdy klikam zarejestruj wyświetla mi się informacja. " Twoje konto zostało założone. Sprawdź swoją pocztę i aktywuj konto. " Gdy wchodzę na pocztę widzę email, ale nie ma w nim linku aktywacyjnego pomimo, że w skrypcie jest wpisany. Czy są jakieś inne sposoby na aktywacje? . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To teraz zadaj sobie podstawowe pytanie - w jakim celu chcesz mieć aktywacje konta? Mail z linkiem jest podstawową i powszechną metoda aktywacji konta i sprawdzenia czy ta osoba nie jest botem.
ps. brak linka w mailu - podaj kod |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2012 Skąd: Hogwart Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę mieć aktywacje, aby właśnie uniknąć botów. Oto kod.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 377 Pomógł: 9 Dołączył: 2.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wysyłasz E-Mail z Localhostu czy z Serwera ?.
Mi przykładowo Webserwer na localhoscie nie chciał wysłać żadnego e-mail, wiec może masz podobny problem ?. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Stronę mam na hostingu cba.pl
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oki twój kod to tzw. spaghetti zobacz na google bibliotekę do wysyłania maili - phpmailer
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:40 |