![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, dotychczas zrobiłem stronkę z rejestracją i logowaniem w oparciu o bazę MySQL. Wszystko działa poprawnie.
Potrzebuję teraz stronę tylko dla zarejestrowanych (wspólna dla wszystkich) tak by po zalogowaniu użytkownik mógł typować wyniki meczów (coś takiego http://jsfiddle.net/d3ut3r/ZGmxw/). Zamysł jest taki że użytkownik się loguje i dokonuje typowania, które zapamiętywane jest w bazie danych i wynik zwracany jest obok w tabeli na stronie. Czy dobrze rozumiem, że kod php powinien byc wspólny dla wszystkich użytkowników? Czyli mam tabelkę w lokaltach któej umieszczam kody php które po zalogowaniu dalego uzytkownika zwraca jego typy do okien tabeli? Prosze o wskazówki! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czyli mam tabelkę w lokaltach że co ? trudno powiedzieć, czy dobrze kombinujesz, bo nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Napisz coś, jak będziesz miał problemy to pomożemy, jak zrobisz to ocenimy. -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi o to co jest w przykładzie (link strony powyżej). Ja chcę miec na jednej stronie np.: 30 takich wierszy dla każdego uzytkownika. Czyli uzytkownik sie loguje i z tą sama chwilą do każdego wiersza pobierane z bazy są jego typy. Po drugie wchodząc na stronę typuje wyniki i te od razu wyświetlają mu się w kolumnie obok (czyli nastepuje wysłanie do bd i pobranie danej z bd do kolumny obok). Jak nikt nie ma pomysłu to poproszę o ewentualne linki do stron, które naprowadzą mnie jak ogarnąć takie przekierowanie do bazy i z bazy we wskazane miejsce.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli "od razu" to znaczy bez przeładowania strony / w tle, to użyj AJAX
![]() -------------------- :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 00:27 |