![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
mam za zadanie wyświetlenie ostatniego dodanego posta z Wordpressie w Magento. Znalazłem skrypt którym to mogę zrobić:
Wszystko testowałem sam skrypt bez magento działa bez zarzutu. Magento mam zainstalowane w katalogu magento natomiast wordpressa w magento/wordpress. Podaje takie ścieżki jak w skrypcie ale coś nie chce działać proszę o pomoc dostaję taki error: Kod Fatal error: Cannot redeclare __() (previously declared in C:\wamp\www\magneto\app\code\core\Mage\Core\functions.php:93) in C:\wamp\www\magneto\wordpressdelicate\wp-includes\l10n.php on line 98 Może znacie jakieś inne rozwiązanie aby wyświetlić ostatnio dodanego posta w wordpressie w Magento. Ten post edytował cykcykacz 27.06.2012, 16:19:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W core Magento, podobnie jak w wp jest zdefiniowana specjalna funkcja do tłumaczeń __() i - jak widać po treści komunikatu błędu - najpierw w kodzie Magento istnieje definicja tej funkcji, a następnie wordpress próbuje redeklarować ją. Musiałbyś użyć namespaceów, nie wiem jak w wordpressie, ale w przypadku Magento może być z tym problem. Przejrzyj jeszcze dołączany kod wordpressa i spróbuj zakomentować w nim tę funkcję __().
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:17 |