![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 1 Dołączył: 31.01.2009 Skąd: Ostrołęka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, rozwijam swój skrypt edytora. Powoli idzie to do przodu, ale napotkałem problem jak dla mnie nie do przejścia. Otóż mam zrobione logowanie gdzie zapamiętuję login usera w sesji i po poprawnym zalogowaniu przekierowuję go
. W tymże pliku użytkownik ma do wyboru kilka opcji w tym zmianę hasła. I powstają schody. Teoretycznie uporałem się z wyświetleniem opcji dla jednego konkretnie zalogowanego użytkownika, ale za to po kliknięciu w link "zmień hasło" efekt pracy skryptu to pusta strona. Jeśli ktoś mógłby pomóc i przynajmniej naprowadzić lub podać przykład rozwiązania tego problemu to byłbym wdzięczny usermanag.php
Zmienna akcja jest zdefiniowana w pliku wspólnym dla całego skryptu. W całym skrypcie wszystkie tego działania wykonują się poprawnie a tutaj nie
Ten post edytował felixk 26.06.2012, 05:22:12 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 24 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Rokitno Szlacheckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skąd się wzięła zmienna $uzytkownik i jaką ma wartość ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 1 Dołączył: 31.01.2009 Skąd: Ostrołęka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 09:16 |